”Central Park” af Guillaume Musso

Lindhardt og Ringhof 2017 – 334 sider

Forlagets beskrivelse

En tidlig morgen i Central Park vågner den franske politikvinde Alice og jazzmusikeren Gabriel op på en bænk, låst fast til hinanden med håndjern. De kan ikke huske, at de nogen sinde har mødt hinanden. Og aftenen før var Alice hjemme i Paris med sine veninder og Gabriel spillede piano på en jazzbar i Dublin.

Hvordan er de endt i den situation? Hvis blod er det, der er på Alices bluse? Hvorfor mangler der en patron i en pistol, som Alice er besiddelse af? Det er nemlig ikke hendes tjenestevåben.

Alice og Gabriel har ikke andet valg end at søge svarene sammen, så de kan vende tilbage til deres hverdag, men de er ikke forberedte på sandheden, som vender op og ned på deres liv.

Anmeldelse

Hold da helt op, hvilken drønspændende og velskrevet thriller. Sjældent har jeg da læst en bog, hvor man i den grad føres bag lyset. ”Hvad er det lige, der sker her?” spørger man sig selv. ”Hvordan hænger det nu sammen?” Man får nogle forklaringer, og så sker der igen noget, hvor man forvirres.

Utroligt, at Guillaume Musso formår at udrede alle de sammenfiltrede tråde til sidst.

Det kan da godt være, at ikke alt i bogen er helt realistisk, men det gør efter min mening ikke noget i en thriller af denne type.

Bogen er hurtigt læst, for man føler hele tiden behov for lige at få næste kapitel med.

Blandet ind al spændingen er der en utrolig god beskrivelse af især den franske politikvinde, Alice. Hun har i sandhed været ude for meget barske begivenheder både rent arbejdsmæssigt, men også i privat.

Beskrivelsen af Gabriel er ligeledes glimrende, men hovedpersonen er og bliver Alice.

Der er midt i alt det barske også fine beskrivelser af de steder, hvor Alice og Gabriel færdes.

For ikke at røbe noget, vil jeg ikke gå nærmere ind på, hvad er sker i bogen. Jeg håber i høj grad, at Lindhardt og Ringhof udgiver flere bøger af Guillaume Musso.

5 krimihjerter af 5

Lindhardt og Ringhof 2017 – 334 sider

Reklame:

Bogen er et anmeldereksemplar sendt fra forlaget

Bogen findes som e-bog og lydbog på MOFIBO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...