”Den gode datter” af Karin Slaughter

Harper CollinsNordic 2016 – 500 side

Forlagets beskrivelse

For otteogtyve år siden blev søstrene Charlotte og Samantha Quinns lykkelige lillebyliv slået i småstykker ved et grusomt angreb på deres barndomshjem. Moderen blev skudt, og hendes død efterlod deres far, Pikevilles berygtede forsvarsadvokat, sønderknust.

Den lille familie blev knust og ødelagt for altid, fortæret af minderne og hemmelighederne fra den frygtelige nat.

Otteogtyve år senere er Charlie – som den gode datter, hun er – fulgt i sin fars fodspor og selv blevet advokat. Men da volden vender tilbage til Pikeville og chokerer og traumatiserer hele byen, befinder Charlie sig pludselig i sit værste mareridt.

Ikke blot er hun et af de første vidner på gerningsstedet, men sagen kan ikke undgå at få alle de forfærdelige minder, hun har brugt alle de mellemliggende år på at fortrænge, til at vende tilbage med fornyet styrke.

Den chokerende sandhed om forbrydelsen, der ødelagde hendes familie for næsten tredive år siden, vil ikke forblive begravet for altid.

Anmeldelse

Karin Slaughter er en fantastisk forfatter. Jeg har læst langt de fleste af hendes bøger, som er udgivet i Danmark.

”Den gode datter” indeholder flere historier i hovedhandlingen.

Forskellige former for familieliv spiller en stor rolle herunder især forholdet mellem deto hovedpersoner, søstrene Charlotte og Samantha.

Man får et godt indblik i både det amerikanske retsvæsen og i forskellige miljøer i en mindre by i Georgia, USA.

Handlingen skifter meget mellem fortid og nutid, ligesom også fortællersynsvinklen skiftermellem de to søstre. Søstrene er beskrevet virkelig godt, men også deøvrige personer er fint karakteriseret.

Nu er det jo Karin Slaughter, der er forfatteren, så selvfølgelig spiller krimiintrigen også en stor rolle, og her gemmer der sig en overraskelse til sidst.

Ingen tvivl om Karin Slaughter også denne gang har skrevet en bog, som mange vil synes om. For mit eget vedkommende gælder det, at jeg foretrækker de af Karin Slaughters krimier, som har efterforskeren Will Trent og retsmedicineren Sara Linton som hovedpersoner.

Jeg synes, at ”Den gode datter” ind imellem føltes lidt lang, og jeg var ikke så intenst optaget af handlingen, som jeg plejer at være, når jeg læser Karin Slaughter.

3 krimihjerter ud af 5

Harper CollinsNordic 2016 – 500 sider

Reklame:

Bogen er et anmeldereksemplar sendt fra forlaget

Bogen findes som e-bog og lydbog på MOFIBO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...